ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


Μετακομίσεις στα Νότια Προάστια με ασφάλεια χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Οικονομικά πακέτα για αυθημερόν Μικρομετακομίσεις σε Νότια Προάστια.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Σήμερα που οι προτάσεις στην αγορά για Μετακομίσεις Νότια Προάστια είναι πολλές, η εταιρεία M-etakomiseis παρέχει εξατομικευμένες και οικονομικά προσιτές προτάσεις μετακόμισης και μεταφοράς υλικών και εξοπλισμού στα Νότια Προάστια.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία M-etakomiseis αναλαμβάνει ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και (τοπικές) μικρομετακομίσεις, σε συνδυασμό με συνεπικουρούμενες υπηρεσίες όπως  συσκευασία αντικειμένων, αμπαλάζ συσκευών, αποθήκευση πραγμάτων, χρήση ανυψωτικού μηχανήματος (όπου απαιτείται), συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και επανασύνδεση συσκευών στα Νότια Προάστια.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις σπιτιών και μετακομίσεις επιχειρήσεων. Αναγνωρίζοντας την αξία των πραγμάτων που θέλετε να μεταφέρουμε, φροντίζουμε η κάθε Μετακόμιση να γίνεται με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και με τη δέουσα προσοχή από το έμπειρο προσωπικό μας.

Κιν1: 6944 436 144 | Κιν2: 6987 108 880

Αναλαμβάνουμε

Μετακομίσεις με Ανυψωτικά Μηχανήματα

Όταν η μετακόμιση στα Νότια Προάστια κριθεί ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί εξ ολοκλήρου από τη σκάλα ή το ασανσέρ (μεγάλα και βαριά αντικείμενα), τότε γίνεται χρήση σύγχρονων ανυψωτικών μηχανημάτων μετακόμισης

Αποθήκευση Αντικειμένων Μετακόμισης

Εάν είστε στη διαδικασία μετακόμισης και αναζητάτε ένα προσωρινό χώρο αποθήκευσης λόγω έλλειψης χώρου, η εταιρεία M-etakomiseis πλεονεκτεί παρέχοντας την υπηρεσία προσωρινής αποθήκευσης (βάσει μηνιαίας μίσθωσης)

Συσκευασία (Αμπαλάζ) Αντικειμένων

Η συσκευασία (αμπαλάζ) αντικειμένων γίνεται κατόπιν συνεννόησης στο στάδιο της προσφοράς και αφού έχει αποσαφηνιστεί το είδος των εργασιών που επιθυμείτε να αναλάβουμε (απλή μετακόμιση ή/και συλλογή και συσκευασία αντικειμένων)

Δωρεάν Εκτίμηση Μετακόμισης

Κατά κανόνα εάν πρόκειται για (μεγάλες) μετακομίσεις ερχόμαστε στον χώρο σας κάνοντας δωρεάν εκτίμηση των πραγμάτων σας. Στόχος μας να καταλάβουμε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες σας για τη μετακόμιση στα Νότια Προάστια